SK EN DE H PL E

SKENDEHUPLES

Szép és nyugodt elszállásolás a Magas-Tátra szívében, gyorsan és kényelmesen elérhető sípályák és kiindulópontok a kirándulásokhoz és túrákhoz, fogaskerekű vasút és villamos közlekedés lehetősége az egész Tátrában közvetlenül Tatranska Strba központjából és a szállás kedves embereknél családi légkörben.
És mindezt kitűnő árkedvezményel gyerekeknek.
Már most foglal-
jon szállást
a Maan-panzióban. Megegyezés után csoportos árkedvezmény lehetősége.

Örömmel várjuk az Önök látogatását!

    

Panzió profiljaElszállásolásTermészet, környezet és környékÁrjegyzékElérhetőségek
TERMÉSZET
Magas-Tátra az elhelyezésével és a klímájaval ideális feltételeket nyújt a légzési zavarokkal küzdő betegek gyógyítására és megelőzésére. Tiszta levegő balzsamként hat a szervezetre, ennek köszönhetően Magas-Tátrát mindig több városi és más területről származó lakos látogatja, akik energiával és erővel akarják feltölteni szervezetüket.

TANAP nemzeti park és Magas-Tátra viszonylag kis területre terjed ki. Magas-Tátra a 26 km hosszú hegygerincével és 32 völgyel a legkisebb hegységek közé tartozik a világon. Annál inkáb csábítja a látogatókat a kis területen látható természeti csodák és szépségek sokasága.


KÖRNYÉK

Szlovák paradicsom - Slovenský raj

E nemzeti park igazi paradicsom a turisták számára. Kis területen terjeszkedő meglepően romantikus táj - kanyonok, barlangok, vízesések, szakadékok és egyebek. Szlovák paradicsom területén sok különleges természeti szépség és értékes élő világ található.


 

Természet, környezet
és környék

Fotogaléria
Panzió profilja Elszállásolás Természet, környezet és környék Árjegyzék Elérhetőségek Bevezető oldal
2004 Pension MAAN 19 / 05 / 2005