SK EN DE H PL E

SKENDEHUPLES

Szép és nyugodt elszállásolás a Magas-Tátra szívében, gyorsan és kényelmesen elérhető sípályák és kiindulópontok a kirándulásokhoz és túrákhoz, fogaskerekű vasút és villamos közlekedés lehetősége az egész Tátrában közvetlenül Tatranska Strba központjából és a szállás kedves embereknél családi légkörben.
És mindezt kitűnő árkedvezményel gyerekeknek.
Már most foglal-
jon szállást
a Maan-panzióban. Megegyezés után csoportos árkedvezmény lehetősége.

Örömmel várjuk az Önök látogatását!

    

Panzió profiljaElszállásolásTermészet, környezet és környékÁrjegyzékElérhetőségek
MAAN PANZIÓ
Maan-panzió 7 tágas kétágyas és háromágyas szobát kínál, amelyek ízlésesen és otthonosan vannak berendezve, összesen 15 fekhely áll rendelkezésre. Földszinten bár található frissítők nagy választékával. Ez a helyiség társalgóként is használva van, ahol szlovák és külföldi TV csatornák nézhetők.

Szobák
Az első és második emeleten szobák, közös zuhany és WC két szoba számára talalható. Az emeletközti részen dohányzó helyiség van elhelyezve kilátással a Magas-Tátrára. A panzió ellőti fedet terasz kellemes pihenést kínal, főkép a nyári időszakban. Autóval érkező látogatóknak biztonságos és zárt parkolást biztosítunk közvetlenül a panzió parkolóján.


KÜLÖN SZÁLLÁS

Azoknak a latogatóknak akik a magányt részesítik előnyben a 2 szamú épület áll rendelkezésre, amely közvetlenül a panzió mellett van. Parkoló és a nyári terasz közös.

Szobák
Tágas, világos, standard berendezésű szobák szép kilátással. Közös fürdőszoba, 2 mosdóval, külön WC. Társalgó kandalóval, TV-vel, konyhával, villanyfőzővel, hűtővel - mindennel ami fontos a főzéshez. Vásárolni a helyi üzletekben vagy Poprad-ban az áruházakban lehet.

Felkeltetük az érdeklődését? 

Már ma vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Panzió profilja Elszállásolás Természet, környezet és környék Árjegyzék Elérhetőségek Bevezető oldal
2004 Pension MAAN 19 / 05 / 2005