SK EN DE H PL E

SKENDEHUPLES

Szép és nyugodt elszállásolás a Magas-Tátra szívében, gyorsan és kényelmesen elérhető sípályák és kiindulópontok a kirándulásokhoz és túrákhoz, fogaskerekű vasút és villamos közlekedés lehetősége az egész Tátrában közvetlenül Tatranska Strba központjából és a szállás kedves embereknél családi légkörben.
És mindezt kitűnő árkedvezményel gyerekeknek.
Már most foglal-
jon szállást
a Maan-panzióban. Megegyezés után csoportos árkedvezmény lehetősége.

Örömmel várjuk az Önök látogatását!

    

Panzió profiljaElszállásolásTermészet, környezet és környékÁrjegyzékElérhetőségek
Magas-Tátra gyönyörű környezetében 4 km a Csorba-tótol Tatranská Strbában található a modern MAAN-panzió, amely két épületből áll össze. Tatranská Strba egy üdülőhely, amely egyúttal belépő kapu a gyönyörűséges Magas-Tátra hegységbe. Ideális hely kellemes és felejthetetlen szabadidő töltésre és kirándulásra. Üdülés, pihenés és sportolás egyaránt lehetséges.

Nyáron a természet szépségei csabitják a látogatókat igényes és kevésbé igényes turákra és kirándulásokra, vagy egyszerű sétákra a gyönyörű természetben tiszta hegyi levegővel, amely jó hatással van az egeszségre. Téliszezon a sielőket csalogatja, a tökéletesen előkészített sípályákra és sífutó vonalakra a Csorba-tónál. Természetesen két sífelvonó Tatranská Strbában is található.

Nem messze a panziótól (5perc) a fogaskerekű vasút talalható, amely kényelmesen 15 perc allat elszállitja Önöket a Csorba-tóhoz, a sport és turistaközpontba, ahonnan túrakat és kirándulásokat lehet folytatni az egész Tátra területén.

Tatranská Strbától 20 km körzetben több lehetőség van ellátogatni termálfürdőkbe egész évi üzemeltetéssel mint például Besenova és Aquacity- Poprad-ban, további kirándulási lehetőségek vannak Alacsony-Tátrába, Szlovák-paradicsomba (Slovensky raj), történelmi városokba mint Levoca, Kezmarok, Poprad.

Örömmel várjuk az Önök látogatását!

Kapcsolatos információk:
Tel./Fax: +421 52 448 46 80
Tel.: +421 907 259 779
Érdekli Önöt Magas-Tátra térképe és a Maan-panzió elhelyezése?

 Tovább
Panzió profilja Elszállásolás Természet, környezet és környék Árjegyzék Elérhetőségek Bevezető oldal
2004 Pension MAAN 19 / 05 / 2005